Webdesign

En nu wordt het persoonlijk: webdesign is in de visie van Evidence iets ‘persoonlijks’ en heeft te maken met vertrouwen en elkaar leren kennen – het kennen van de wensen en behoeftes van je relaties en van je doelgroep van je relatie.

Onze sterke voorkeur gaat uit naar het PERSOONLIJK leren kennen van een relatie via één of meerdere persoonlijke gesprekken – en om daarna door de verkregen inspiratie van het persoonlijke contact te komen tot een ‘maatwerk’ advies wat bij die persoon / of het bedrijf past.

Op basis van onze ervaring en expertise, is Evidence in het bijzonder gespecialiseerd in de zgn ‘out of the box’ denken – en het werken aan oplossingen en nieuwe ideeën. Wanner uw bedrijf of organisatie nog in ontwikkeling is – of wanneer het juist al vele jaren bestaat, is het gevaar van ‘tunnelvisie’ – altijd denken in dezelfde patronen – aanwezig. Juist op die momenten en in die situaties is Evidence de perfecte oplossing / aanvulling om vanuit een helikopter visie fris en nieuw een mening te vormen over het gehele concept.

EVIDENCE staat voor FRIS / VERNIEUWEND / PROVOCEREND / UITDAGEND!